Aanmelden Button

 

DETOXKUUR THUIS

Wil je die paar essentiële kilo’s afvallen, of ben je op zoek naar een nieuwe start? Wil je gezond leven, maar weet je niet waar te beginnen? Of verlang je naar een reset van lichaam en geest? Naast de detoxweekenden aan zee kun je ook een individuele detoxkuur thuis volgen. Geheel op maat, inclusief 12 verse, biologische sappen, keltisch zeezout, zuurkoolsap, biologische bouillon, twee hot-yogalessen en een voedingsworkshop. Binnen twaalf dagen een stralende huid, gewichtsverlies en een vermindering van darm- en maagklachten? Meld je dan nu aan voor de thuis detoxkuur!

Voor wie is de detoxkuur thuis bedoeld?

 • Blijf je maar kwakkelen met je gewicht?
 • Heb je last van (vage) vermoeidheidsklachten en een gebrek aan energie?
 • Heb je een gevoel van algehele malaise en eet je niet gezond (genoeg)?
 • Wil je je lichaam en geest een boost geven met vitaminen, mineralen en antioxidanten?

Volg dan nu het detoxkuur thuisprogramma en bereik nieuwe pieken van energie, vitaliteit en levenslust!

PROGRAMMA

Het individuele detoxkuur thuisprogramma kun je op elk moment starten. Belangrijk is dat je negen dagen de tijd neemt om het complete kuurprogramma te doorlopen. Als je direct stopt met eten en overgaat op biologische sappen, kunnen vervelende detoxsymptomen verschijnen. Als je het complete thuis detoxkuurprogramma volgt, kun je de symptomen tot een minimum beperken. Ook ervaar je alle positieve effecten optimaal. Het programma voor het thuis detoxkuurprogramma is als volgt:

 • 3 dagen pretox: hiermee bereid je je lichaam voor op de sapkuur. Dit doe je door toxines uit je voedsel te bannen en over te gaan op biologische, plantaardige voeding zonder bewerking. Elimineer zout, cafeïne, suiker, verzadigde vetten, zuivel en vlees uit je dieet en kies voor pure, eerlijke en natuurlijke voeding.
 • 3 dagen detox: de thuis detoxkuur gaat nu echt van start! Door drie dagen lang twaalf verschillende biologische sappen te drinken gun je je spijsverteringsstelsel rust, waardoor toxines afgevoerd worden, het lichaam weer talrijke mineralen, vitaminen en antioxidanten in zich op kan nemen en je huid, lichaam en geest weer een boost krijgen. Je ervaart direct verlichting van stress- en dieetgerelateerde klachten, ontspanning en energie;
 • 3 dagen retox: langzaamaan bouw je je dieet weer op. Probeer zo lang mogelijk onbewerkte, pure voeding te eten. Je ervaart dat je eten weer écht proeft, je smaakpapillen zijn versterkt, de huid glanst weer en vermoeidheid is weg.
 • Tijdens de negendaagse thuis detoxkuur kun je twee yogalessen volgen en krijg je een leerzame voedingsworkshop.

DOCENTEN

De thuis detoxkuur wordt begeleid door Monique Christiaans, oprichtster van ZenZo Yoga. Naast haar succesvolle detox- en yogaweekenden aan zee geeft ze ook voedingsadvies en is ze begeleider van individuele detoxkuren en groepsretraites in Zandvoort. Naast haar kennis van detox en yoga is ze ook gespecialiseerd in Ayurverdische geneeskunde. Door Oosterse en Westerse technieken te combineren, geeft ze je altijd het beste advies op maat. Heb je meer informatie nodig over de individuele detoxkuur? Je kunt altijd een mail sturen.

LOCATIE

De detoxkuur kun je gemakkelijk thuis doen. Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Heb je vragen tijdens de kuur? Bel- of mailcontact met je coach is altijd mogelijk. Voor de hot-yogalessen en voedingsworkshop kom je naar Zandvoort, waar je een heerlijke kop verse thee krijgt aangeboden. Meld je direct aan voor de thuis detoxkuur en ervaar de kracht van ontgifting.

 
Detox met sap, yoga en bindweefselmassage
 
Wil je die paar essentiële kilo’s afvallen of wil je gezonder leven, maar weet je niet waar te beginnen?
Doe dan mee met het 9-daagse Detox programma in combinatie met een heerlijke bindweefselmassage en Yoga op het strand!
 
In het nieuwe jaar zal Zenzo Yoga In samenwerking met De Salon weer het 9-daags Detox programma aanbieden in combinatie met een bindweefselmassage. De datum hiervoor zal spoedig bekend worden gemaakt
 
Door te ontgiften geef je je lichaam de kans zich te ontdoen van opgehoopte afvalstoffen. Eenmaal ‘ontgift’ gaat het energieniveau omhoog, oogt je huid mooier en voel je je gewoon een stuk beter. Mentaal en lichamelijk.
 
Het programma is als volgt:

Start op bij de Salon in Zandvoort met, de voedings- en detox workshop, (hiervoor ontvang je het afbouwprogramma via de mail ter voorbereiding).

Je begint met de afbouwperiode van 3 dagen, daarna ontvang je de 12 verschillende biologische sappen voor 3 dagen. Na de sappen start je met het opbouwprogramma.

Kosten:  € 179,-

Het programma is inclusief:

 • 12 biologische sappen
 • Voedings- en detox workshop
 • Zuurkoolsap, Keltisch zeezout
 • Biologische bouillon
 • Professionele begeleiding van de detox coach
 • Keuze uit een bindweefsel massage of Facial bij De Salon
 • 2 Yoga lessen op het strand bij Tent6 (woensdag en/of vrijdag van 9:00 - 10:00 uur)

Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Kosten voor het 1 op 1 begeleidingsprogramma:

EUR 149,00 per persoon. Inclusief  sapkuur (12 biologische sappen),  voedings- detox workshop, opbouw- en afbouwprogramma, diverse detox recepten, zuurkoolsap, keltisch zeezout, biologische bouillon,  2 (hot) yoga lessen en persoonlijke begeleiding.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Info@zenzoyoga.nl