Aanmelden Button

Kinderyoga in Zandvoort

Kinderyoga in Zandvoort

Zitten, studeren, spelen, social media, met een half oor luisteren naar wat je zegt; kinderen van nu zitten vol prikkels en hebben een slechte concentratie. Door alle invloeden van buitenaf vergeten ze haast hoe ze kind moeten zijn. Kinderyoga in Zandvoort is een speelse zesweekse yogacursus waarbij de kinderen aan de slag gaan met hun eerste houdingen en oefeningen. Met aandacht aan de slag met je lichaam, samen met andere kinderen. Superfit, supergeconcentreerd én super ontspannen? Kinderyoga bij Zenzo yoga in Zandvoort werkt!

Voor wie is kinderyoga in Zandvoort bedoeld?

  • Kinderen tussen 6 en 12 jaar;
  • Kinderen die het leuk vinden om sportief bezig te zijn;
  • Normaal een druktemaker of een tikkeltje verlegen? Iedereen is welkom. Yoga zorgt voor meer zelfwaardering, kracht, concentratie en energie.

Op jonge leeftijd kun je met kinderen op spelenderwijs aan zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem werken. Hiermee zorg je ervoor dat ze hun sterke en soepele lichaam behouden maar je creëert ook lichaamsbewustzijn en stimuleert het uiten van gevoelens. Dit op basis van thema’s oefenen wij yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en visualisatie.

De lessen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Wij werken met groepen van maximaal 8 kinderen.

Meld je vandaag nog aan voor kinderyoga in Zandvoort en begin direct met deze leuke sport!

Wanneer en waar?

Omdat Zenzo Yoga verhuist is naar het Dance Centre, aan de Oranjestraat in Zandvoort zijn we bezig met het inplannen van nieuwe kinderyoga cursussen. Zodra deze informatie bekend is zal dit op onze website worden geplaatst.

Voor meer informatie mail gerust naar => info@zenzoyoga.nl

Prijzen:

6 weekste cursus: EUR 50,00 (vooraf contant betalen of via overschrijving)