top of page

Ademworkshop ZenZo Yoga

Just breathe..

Just breathe..

Wil jij de kracht van je adem ervaren in een kleinschalige en liefdevolle setting? De energie van een groepssessie (ookwel ademcirkel genoemd) zorgt niet alleen voor een diepe verbinding met jezelf, maar je voelt je ook gedragen door de rest van de groep. 

Tijdens de ademworkshop werken we met de verbonden ademhaling, waardoor vastzittende emoties, beperkende overtuigingen en fysieke blokkades de kans krijgen om los te laten. Hierdoor komt je zenuwstelsel tot rust en wordt de verbinding met je ware zelf versterkt. 

We starten de ademworkshop met een korte introductie over ademwerk. Vervolgens mag je lekker gaan liggen op de mat voor een ontspannen meditatie, gevolgd door het verbonden ademen gedurende ongeveer 40 minuten. Na een periode van actief ademen, brengen we de ademhaling en het lichaam tot rust en ontstaat er ruimte om de effecten na te voelen (Savasana). Na afloop is er ruimte om je ervaring te delen binnen de groep. 

Viane Haalboom,  Life- & Breathworksh Coach begeleid jou graag om uit de dagelijkse drukte te stappen, stress en blokkades te verwerken. Zodat je vanuit het hier-en-nu en vanuit innerlijke rust en helderheid nieuwe keuzes kunt maken die jouw droomleven ondersteunen.

Vrijdag 12 juli 19:00 - 21:30 uur (uitloop tot 22:00 uur)

Meld je aan ia het rooster

Price: € 42,- 

Maximaal 10 personen

adem viane 2.jpg
viane .jpg

Verlang jij naar:

  • een moment helemaal voor jezelf? Niks moeten, maar gewoon even zijn

  • een diepere verbinding met je lijf en gevoel

  • diepe ontspanning en ontprikkeling

  • een energieboost

  • loslaten van blokkades, spanningen, emoties en              beperkende gedachten

  •  een flinke dosis zelfliefde

bottom of page