top of page

Inspirerende vergaderlocatie in Zandvoort aan Zee

Zoek je een inspirerende vergaderruimte in Zandvoort of ben je op zoek naar een geweldige plek voor een training en/of teamuitje?

Tijdens de formule 1 is deze fantastische (privé) plek ook af te huren. 

PRIJZEN

Dagdeel (4 uur) (op di-don)

Tussen 11:00 – 17:00 – € 200,- (incl. water, thee en koffie)

Dagdeel (4 uur) (op ma-wo-vr)

Tussen 13:00 – 17:00 – € 200,- (incl. water, thee en koffie)

Dagdeel (4 uur) (op zat)

Tussen 11:00 – 22:00 –€250,- (incl. water, thee en koffie)

Dagdeel (4 uur) (op zon)

Tussen 12:00 – 22:00 – €250,- (incl. water, thee en koffie)

Extra uur: € 50,-

meditatie-studio-1024x683.jpg

Yoga en meditatielessen

En yogales / meditatieles is ideaal om een vergadering of een personeelsuitje mee te starten of te eindigen. 

Het ontstresst, ontspant maar activeert ook en maakt alert. De duur en het thema van de les kan worden aangepast aan de wensen van uw bedrijf. Er kunnen ook lessen gegeven worden speciaal gericht op het verbeteren van je houdingen en het voorkomen of genezen van nek, schouder en/of rugklachten. De les kan plaats vinden binnen uw bedrijf, in de studio van Zenzo yoga of op het strand bij Tent6. (andere locatie op aanvraag) yogamatten zijn aanwezig. Yogamatten en materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Van:

 vanaf €20

foto-bedrijfsyoga-strand.jpg

Yoga op het strand

Totale ontspanning vind je tijdens de yoga op het Heerlijk met je voetjes in het zand, de zon op je gezicht en de wind door je haren. Dan is yoga op het strand een bij Tent 6 (andere locatie op aanvraag). Tijdens de yogales genieten van het uitzicht op zee. De matjes zijn aanwezig. Bij slecht(er) wordt de les verplaatst naar Zenzo Studio op steenworp afstand van het strand.

Van:

vanaf €20

background-balance-beach-289586-1024x623

Mindfullnes training

Uit recent onderzoek blijkt dat mindfulness daadwerkelijk bijdraagt aan de gezondheid van werknemers. De werknemers die mindfulness training krijgen zijn minder chronisch moe, minder gestresst, minder angstig en slapen beter. Bedrijven als Google en Facebook bieden hun werknemers al standaard mindfulness trainingen. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger. Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt beter je grenzen bewaken. Met mindfulness leef je intenser en bewuster

Van:

vanaf €20

stress-reductie.jpg

Stress reductie training (halve dag workshop)

Constant piekeren, je opgejaagd voelen en niet meer kunnen ontspannen kan verleden tijd zijn.

Je leert hoe je de rust en ruimte in je hoofd en lijf weer kunt terugkrijgen én houden. Alles wat je vervolgens toepast, maakt dat je niet dieper wegzakt. Hierdoor krijg je (weer) energie, plezier en vertrouwen in de dingen die je doet. Je zult ontspannen werken en leven.

Van:

€50 (4uur)

IMG_1249-1-1024x683.jpg

Ademhalings

techniek workshop

Door een goede ademhaling kun je langer je adem inhouden en maak je bewust contact met je hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem en leer je te ontspannen. Tijdens deze workshop wordt je meegenomen met verschillende ademhalingstechnieken.

Van:

vanaf €20

bottom of page