Yoga op locatie

Als wekelijkse les in jouw bedrijf, op een festival, als (bedrijfs)uitje, vrijgezellenfeest of workshop? Het kan allemaal.

 
Contact Button
Neem vrijblijvend contact met ons op

Waarom Yoga in jouw bedrijf?

  • Yoga reduceert uitval als gevolg van stress
  • Stress en werkdruk zorgen voor fysieke en mentale klachten

Stress kan op allerlei manieren de organisatie binnen sluipen en vat krijgen op uw medewerkers
Met Zenzo Yoga investeert u in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk. U draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement.

Relax teamuitje waar iedereen wat aan heeft.

Vind je het ook een klus om ieder jaar weer een bijzonder, inspirerend én origineel PV-/personeels-/team-uitje te bedenken? Kom eens een kijkje nemen bij Zenzoyoga. Wij denken graag creatief met je mee en er is heel veel mogelijk.

Het bedrijfsuitje kan bestaan uit: Een yoga les gericht op houding en correctie van de ruggenwervel. Ademhalingstechnieken en mindfullness oefeningen. Een (h)eerlijke gezonde lunch. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze inspirerende vergaderruimte

Bij ZenZo yoga werken wij graag behoefte gericht en bedenken, samen met jouw, vol passie en plezier een teambuilinguitje op maat. Bel voor een vrijblijvende afspraak !

Workshops op locatie of bij Tent6 in Zandvoort aan zee

Een yogales gericht op jouw wensen waarmee de deelnemers op een toegankelijke wijze kennis maken met de mogelijkheden en effecten van yoga.  Dit kan ook in combinatie met ademhalingsoefeningen en/of mediatie.
De Yogles kan worden gegeven op locatie of bij Tent6 in Zandvoort met de zee op de achtergrond (met slecht wordt de yogales verhuist naar binnen)

De workshop kan tevens aangevuld worden met een (h)eerlijke lunch en/of een voedingsworkshop met een Ayurvedische voedingstest. Om inzicht te geven in je voedingspatroon met leuke tips en trics voor een gezond(er)e lifestyle.

Workshops op locatie of bij Zenzo Yoga studio in Zandvoort speciaal gericht op nek, schouder en rug (klachten)

Zijn er veel mensen die last hebben van spanning rondom de nek, schouder en rug. Dit kan worden veroorzaakt door stress, maar ook doordat veel mensen vaak en lang achter de computer zitten.

De yoga strip ondersteunt en corrigeert de stand van de schouders, de hele wervelkolom en het bekken. Het effect hiervan is dat de vrije doorgifte van beweging wordt gestimuleerd en dat hierdoor klachten (kromme bovenrug, stijve schouders, gespannen onderrug en gevoelig voor overbelasting) worden verminderd. In deze workshop ervaar je het effect van deze strip.

De workshop kan tevens aangevuld worden met een (h)eerlijke lunch en/of een voedingsworkshop met een Ayurvedische voedingstest. Om inzicht te geven in je voedingspatroon met leuke tips en trics voor een gezond(er)e lifestyle.

 

Wekelijkse yogalessen op locatie

Dit is een reeks (wekelijks of twee-wekelijkse) yogalessen op locatie. Een vast moment voor werknemers om uit hun hoofd en in hun lichaam te komen, hierin kunnen ook ademhalingsoefeningen en meditaties worden meegenomen Ook kan er een keuze gemaakt worden voor yoga lessen op de strip, speciaal voor rug, nek en schouders.