Nieuwsbericht op Mama.nl

Dat ik ZenZo yoga heb opgezet kwam niet zomaar uit de lucht vallen.

En dat het niet altijd even makkelijk is je droom na te jagen, zal ik zeker niet ontkennen…
Toch weet ik gewoon dat dit de juiste weg is..

L’essence

Daar staat ie dan, deze maand in het mooie magazine L’essence…Mijn column over mijn ontdekkingsreis naar het grote avontuur van Yoga en detox… Lees je mee?

Bekijk het hele bericht op L Essence

In maart ontvang ik een groep enthousiaste dames in het mooie hotel in Zandvoort, allemaal klaar om een weekend te gaan genieten van de yoga, de biologische sappen en vooral van de tijd voor zichzelf.

Vlog van Macha van Beautyglos

Een aantal weken geleden was beauty blogster, Mascha Feoktistova, bij een van mijn yoga en detox weekenden.In haar blog zie je hoe ze heeft genoten en bovenal ontspannen..Tijd voor jezelf daar is waar het om draait!Lees verder

Viv Online nieuwsbericht

Krystl, zangeres/songwriter en ook nog eens yogajuf (hoe leuk!:-) heeft in haar hectische en drukke bestaan heeft ook tijd voor zichzelf nodig om op te laden, dat deed ze afgelopen weekend bij één van onze yoga en detox weekenden.

Zenzo geeft Yoga aan de NOS

En dan mag je op deze dag de verslaggever van NOS yogales geven … Ik zeg geslaagde internationale yoga dag!

Tent6, Happinez en yogamagazine bedankt voor het geweldige event!

ZenZo yoga in Lijfblad

Heb je ons laatste artikel al gelezen in Lijfblad.nl?   ZenZo Yoga weekenden: ultiem ontspannen Laat alle stress uit het dagelijks leven lekker los en wordt helemaal zen tijdens de detox- en yogaweekenden aan zee van ZenZo Yoga. Vrouw met een missie Voor oprichtster Monique Christiaans werkten detoxen en yoga zo goed, dat het haar missie is geworden om een plek te creëren waar mensen weer helemaal in balans kunnen komen. Die is er nu met de ZenZo Yoga weekenden aan zee, die begin maart van start gaan. Balans aan zee ZenZo Yoga helpt je bewuster in het leven te staan en meer te genieten. Tijdens het driedaagse programma komt van alles aan bod: van een detoxworkshop en een mindfulnesswandeling langs zee tot heerlijk ontspannen in de sauna of tijdens een massagebehandeling. Wedden dat je helemaal ontspannen thuis komt? Voor iedereen Van beginners tot fanatieke yogabeoefenaars: iedereen is welkom en

Valentijnsactie

Jihoe het is bijna Valentijnsdag! Jij wilt natuurlijk je lief verrassen! Maar hoe kun je dit op een leuke manier doen? Vind je dat Lastig? Welnee, verras je geliefde dit keer met een kortingsbon van een compleet verzorgd ZenZo Yoga weekend aan zee. Je krijgt op alle arrangementen 75 euro korting als je nu boekt tot en met Valentijnsdag (14 februari) .                    

Lesrooster