top of page
IMG_0396.jpg

Monique Christiaans

Docent en Eigenaresse

Hi! ik ben Monique

Leuk om kennis met je te maken!

Zenzo Yoga is opgezet door Monique Christiaans

 

Tijdens mijn werkzaamheden als Operationeel Manager in diverse sportclubs was ik altijd al zeer intensief bezig met sport en beweging. Gedurende deze periode kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga.

 

Als werkende moeder van 2 heerlijke kinderen weet ik hoe lastig het soms is om alle ballen hoog te houden. Tijd voor jezelf is dan ook enorm belangrijk om jouw motortje draaiende te houden. In 2012 werd er bij mij baarmoederhalskanker geconstateerd. Na een periode van chemo’s en bestralingen ben ik mij meer gaan verdiepen in Yoga en dit kwam mijn herstel ten goede.

Ik denk dat rond deze periode mijn echte passie voor Yoga is ontstaan en besloot ik een yoga opleiding te volgen genaamd: Teacher training voor Vinyasa-yoga bij Johan Noorloos in Amsterdam, waarnaar er diverse opleidingen omtrent yoga en voeding en detox volgde. Met veel plezier en passie geef ik nu enige tijd yogales aan volwassenen en kinderen.

 

Sinds deze periode ben ik ook bewuster aan de slag gegaan met voeding en kwam al snel in aanraking met het fenomeen detox. Dit is een ideale manier om je lichaam te reinigen. Ook hier Voor mij persoonlijk werkte detox en yoga zo goed, dat het mijn missie is geworden een plek te creëren waar mensen weer in balans kunnen komen.

 

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uitte in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

Ik sta als oprichter van Zenzo Yoga volop in het leven en geniet intens van alles wat ik doe. Ik heb een moeilijke periode meegemaakt die mij ook veel geleerd heeft: tijd voor jezelf is van levensbelang!  Ik help jullie graag deze levensles ook te ervaren.

Graag tot snel,

bottom of page