Elly van Opzeeland

Docent

Hi! ik ben Elly

Leuk om kennis met je te maken!

Ik was op jonge leeftijd al geïnteresseerd in yoga maar dat was toen lang niet zo bekend als nu. Dus verder dan een yogaboek kopen en enkele houdingen daaruit doen kwam ik niet. 

Totdat ik een aantal jaren terug niet meer mijn drukke leven kon leiden door een hersentumor die verwijderd moest worden. Ik moest mijn leven opnieuw leren inrichten en accepteren dat er geen ruimte meer was voor de sporten die ik toen deed zoals spinning, tae-bo en fitness. Ik had behoefte aan rust, stilte en verdieping. Ik ben begonnen met poweryoga en ging snel daarna hatha yogalessen volgen. Het raakte me, de houdingen, de ademhalingstechnieken en de denkwijze, alles. Dit paste zo goed bij me en daardoor wilde ik me dan ook verder gaan verdiepen en ben een docentenopleiding gaan volgen aan de Yoga Academie Nederland. Inmiddels heb ik twee jaar afgerond. 

De wekelijkse senioren les die ik nu geef blijft heel speciaal. Ouderen kunnen hun lichamelijke beperkingen hebben maar weten zoveel voldoening uit hun yogales te halen omdat ze merken dat bepaalde bewegingen hen in hun dagelijks leven gemakkelijker afgaan. Zoals een oudere dame opmerkte dat het haar man opviel dat zij zo’n mooie rechte houding had gekregen de laatste tijd. Hoe bijzonder is dat! 

Door yoga heb ik een andere kijk op het leven gekregen en kom ik er geleidelijk steeds meer achter wat mij tot een blijer en gelukkiger mens maakt. Dit hoop ik met jullie te mogen blijven delen!          

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.