IMG_5749.JPG

Create your own Retreat

IMG_5766.jpg

Creëer je eigen retreat tijdens je verblijf in Zandvoort 

Hoe werkt het?

Je boekt zelf je verblijf in Zandvoort. Voorafgaand of tijdens je verblijf boek je de verschillende onderdelen van jouw retreat. Een fijne yogales op het strand in de ochtend, een heerlijke massage in de middag en de volgende dag een rustgevende mindfulness wandeling, bijvoorbeeld. Of je gaat voor de detoxkuur in combinatie met de lessen en wandelingen.

De keuze is helemaal aan jou!

Liever een dagje naar keuze komen zonder overnachting? Ook dit is mogelijk!

Yogales

€ 12,- p.p. per les

(online les: € 7,50)

Volg een van onze yogalessen bij ons in de studio, op het strand of online. Het rooster, het lesaanbod en de uitleg over e verschillende yogastijlen vind je op: https://www.zenzoyoga.nl/yoga-stijlen

Privé yogales

€ 60,- p.p. / € 75 voor 2 personen (meerdere personen: prijs op aanvraag)

Boek een privé yogales in onze studio, op het strand, in de duinen of op jouw locatie. Een les die compleet wordt afgestemd op jouw niveau, jouw wensen en behoeftes. Ook kun je zelf de stijl aangeven, van Vinyasa, Hatha of Yin Yoga tot meditatie-,  ademhalings- of ontspanningstechnieken.

Mindfulness wandeling

€ 17,50- p.p. met online begeleiding

€ 90,- p.p. met coach (extra deelnemer: € 15,-p.p.)

Maak een fijne mindfulness wandeling van 1,5 uur door de duinen of over het strand. Live met een coach of met online begeleiding. Je zult merken dat je je door het wandelen en door het doen van verschillende (ademhalings-)oefeningen meer verbindt met het hier en nu.  

Wil je tijdens je verblijf in Zandvoort even tijd voor jezelf, lekker ontspannen of juist opladen?

Naast de compleet verzorgde Yoga en Detox weekenden van Zenzo Yoga is het nu ook mogelijk je eigen Retreat samen te stellen.

 

Wil je er heerlijk even alleen op uit om je op te laden of samen de ontspanning opzoeken, het is allemaal mogelijk bij Zenzo Yoga’s Create Your Own Retreat.

Je kiest zelf wat je wilt doen en op welk moment: een (privé) yogales, een mindfulness wandeling over het strand of in de duinen, een massage of zelfs een detoxkuur. Zo creëer je je eigen retreat: een paar heerlijke ontspannen dagen in Zandvoort, helemaal naar jouw wensen.

Massage

€ 30,- voor 30 min.
€ 60,- voor 60 min.

Maak je verblijf compleet met een heerlijke ontspanningsmassage. De massages die wij aanbieden worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en/of klachten.

Detoxkuur

(3 of 5 dagen)

€ 119,- p.p. voor een 3-daagse Detoxkuur | €159,- p.p. voor een 5-daagse kuur.

Wil je die paar extra kilo’s kwijt? Het jojo-effect doorbreken? Een stralende huid en weer nieuwe energie? Detoxen is de oplossing! 


Combineer je verblijf in Zandvoort met een 3 of 5 daagse detoxkuur. Wij bezorgen het complete sappakket  (met 14 biologische sappen) op jouw locatie in Zandvoort. Daarnaast kun je onbeperkt yogalessen volgen in onze studio of online. Ook krijg je vooraf een online voedings- en detoxworkshop, een Ayurvedische voedingstest en tijdens de kuur online begeleiding van een detox coach. Meer informatie over het detox programma vind je op: https://www.zenzoyoga.nl/detoxkuur-thuis

Maak je verblijf in Zandvoort extra bijzonder en stel nu je eigen retreat samen

Meld je aan
Kies je pizza toppings:
 

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.