top of page
IMG_5749.JPG

Create your own Retreat

IMG_5766.jpg

Creëer je eigen retreat tijdens je verblijf in Zandvoort 

Hoe werkt het?

Je boekt zelf je verblijf in Zandvoort. Voorafgaand of tijdens je verblijf boek je de verschillende onderdelen van jouw retreat. Een fijne yogales op het strand in de ochtend, een heerlijke massage in de middag en de volgende dag een rustgevende mindfulness wandeling, bijvoorbeeld. Of je gaat voor de detoxkuur in combinatie met de lessen en wandelingen.

De keuze is helemaal aan jou!

Liever een dagje naar keuze komen zonder overnachting? Ook dit is mogelijk!

_edited.jpg

Yogales

€ 13,50 p.p. per les

(

Volg een van onze yogalessen bij ons in de studio, op het strand of online. Het rooster, het lesaanbod en de uitleg over e verschillende yogastijlen vind je op: https://www.zenzoyoga.nl/yoga-stijlen

1op1yogales-1024x683.jpg

Privé yogales

€ 75,- p.p. / € 95 voor 2 personen (meerdere personen: prijs op aanvraag)

Boek een privé yogales in onze studio, op het strand, in de duinen of op jouw locatie. Een les die compleet wordt afgestemd op jouw niveau, jouw wensen en behoeftes. Ook kun je zelf de stijl aangeven, van Vinyasa, Hatha of Yin Yoga tot meditatie-,  ademhalings- of ontspanningstechnieken.

IMG_5757.JPG

Mindfulness wandeling

€ 17,50- p.p. met online begeleiding

€ 90,- p.p. met coach (extra deelnemer: € 20,-p.p.)

Maak een fijne mindfulness wandeling van 1,5 uur door de duinen of over het strand. Live met een coach of met online begeleiding. Je zult merken dat je je door het wandelen en door het doen van verschillende (ademhalings-)oefeningen meer verbindt met het hier en nu.  

Wil je tijdens je verblijf in Zandvoort even tijd voor jezelf, lekker ontspannen of juist opladen?

Naast de compleet verzorgde Yoga en Detox weekenden van Zenzo Yoga is het nu ook mogelijk je eigen Retreat samen te stellen.

 

Wil je er heerlijk even alleen op uit om je op te laden of samen de ontspanning opzoeken, het is allemaal mogelijk bij Zenzo Yoga’s Create Your Own Retreat.

Je kiest zelf wat je wilt doen en op welk moment: een (privé) yogales, een mindfulness wandeling over het strand of in de duinen, een massage of zelfs een detoxkuur. Zo creëer je je eigen retreat: een paar heerlijke ontspannen dagen in Zandvoort, helemaal naar jouw wensen.

IMG_5761.JPG
background-balance-beach-289586-1024x623

Massage

€ 40,- voor 30 min.
€ 70,- voor 60 min.

Maak je verblijf compleet met een heerlijke ontspanningsmassage. De massages die wij aanbieden worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en/of klachten.

IMG_5763.jpg

Detoxkuur

(3 of 5 dagen)

€ 129,- p.p. voor een 3-daagse Detoxkuur | €169,- p.p. voor een 5-daagse kuur.

Wil je die paar extra kilo’s kwijt? Het jojo-effect doorbreken? Een stralende huid en weer nieuwe energie? Detoxen is de oplossing! 


Combineer je verblijf in Zandvoort met een 3 of 5 daagse detoxkuur. Wij bezorgen het complete sappakket  (met 14 biologische sappen) op jouw locatie in Zandvoort. Daarnaast kun je onbeperkt yogalessen volgen in onze studio of online. Ook krijg je vooraf een online voedings- en detoxworkshop, een Ayurvedische voedingstest en tijdens de kuur online begeleiding van een detox coach. Meer informatie over het detox programma vind je op: https://www.zenzoyoga.nl/detoxkuur-thuis

Liever de overnachting en het arrangement in een keer boeken? Deze hotels bieden onze arrangementen aan:

Maak je verblijf in Zandvoort extra bijzonder en stel nu je eigen retreat samen

111858628.jpeg

Beach House Hotel

Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van brekende golven in de branding. Je opent de Franse balkondeuren en kijkt uit op een adembenemend zeezicht. Jouw fantasie wordt werkelijkheid wanneer je wakker wordt bij Beachhouse Hotel in Zandvoort.

252446459.jpeg

Boulevard nr. 5

We zijn klein – slechts 9 appartementen aan de boulevard, en 3 in het dorp van Zandvoort.
We zitten in Zandvoort – een klein kustplaatsje, direct aan het strand en omringd door duinen, waardoor het vaak rustig is en je hier nog van de omgeving kunt genieten.

218465335.jpeg

Hotel Zeespiegel

Het hotel ligt vlakbij het brede en gezellige strand van Zandvoort. Met talloze strandtenten en een leuke wandel en fiets routes langs de boulevard met direct aan de andere zijde van die boulevard het levendige stadscentrum met de vele winkels, bars, eethuisjes en leuke restaurants.

hotel-paradis-deluxe-studio-kingsize.jpe

Paradise Hotel

Hotel Paradis. Een boutique hotel midden in het centrum van Zandvoort aan Zee. Het hotel is luxe en hip ingericht met ruime kamers. Het is een plek waar je even helemaal kunt wegdromen. En waar je kunt genieten van het heerlijke strandleven dat Zandvoort te bieden heeft. Hotel Paradis is te vinden op nog geen 300 meter van het strand. Op circa 30 minuten reizen van Amsterdam.

Coming Soon
Meld je aan
Kies je diensten

We nemen snel contact met je op!

Anker 1
bottom of page