DAG RETREAT

OMGAAN MET STRESS  “LEVEN IN BALANS”

ZATERDAG 5 OKTOBER

Vaak zijn we druk in ons hoofd en nemen niet genoeg tijd voor onszelf. Planningen, deadlines, al die ‘moetjes’… We doen te veel en gaan maar door. Tijd om te herkauwen is er niet en reflecteren doen we te weinig Daardoor luisteren we eigenlijk niet goed naar onszelf. En door alle afleiding van de buitenwereld zijn we bijna vergeten wat we écht willen en vinden we het lastig om nee te zeggen, of eigenlijk JA tegen wat je echt wilt. Herkenbaar?
Tijdens deze Dag Retreat gaan we even een heleboel stappen terug. Terug naar de essentie. Terug naar wat jou drijft, naar wat jouw ogen doen stralen en naar waar jij het liefste de hele dag mee bezig wilt zijn.

We beginnen de dag met een Yin yoga les om verbinding te maken met je lichaam, te ontspannen en de rust in je hoofd te creëren. Na de lunch maken we een mindfullness wandeling met diverse opdrachten over loslaten en ontstressen. Na deze wandeling zal en interactieve coaching sessie gehouden worden om kiezen wat jij belangrijk vindt! We moeten namelijk van alles. Daarna wordt je meegenomen in een meditatie sessie en leer je hoe je alle geleerde handvatten kunt toepassen, zodat je ook thuis verder kunt met deze mooie ontwikkelingsreis!

Aanmelden Button

Mindfulness workshop, Yin yoga, Meditatie wandeling langs zee en coaching sessie

10:00 uur ontvangst en voorstel ronde
10:30 uurYin yoga les
12:00 uur (h)eerlijke lunch
13:00 uur Mindfulness wandeling langst het strand (met diverse ademhalingsoefeningen)
14:30–16:30 uur coaching sessie met diverse opdrachten (leer voor je zelf op te komen, je grenzen stellen en nee durven zeggen)
16:30-17:00 uur meditatie sessie
17:15 uur dagafsluiting en ontvangst goodiebag

Inclusief diverse soorten thee, water en (gezonde) snacks.

Kosten: €89,- per dag p.p. Datum: zaterdag 5 oktober

Lesrooster