top of page

hatha

/vinyasa yoga

Bij Vinyasa Yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling. Zo wordt je Yoga een Meditatie in Beweging en ontstaat een dynamische, vloeiende vorm van Yoga waarbinnen je geleidelijk en soepel van de ene houding naar de andere door beweegt.

Een ander belangrijk aspect is dat je leert bewegen vanuit je Core Centre (Banda’s). In elke les train je kracht, flexibiliteit, conditie, balans, concentratie en meditatie. De voortdurende verbinding tussen beweging en ademhaling zorgt ervoor dat je gemakkelijk je aandacht uit je hoofd naar je lichaam kunt brengen. In een aangenaam tempo wordt je lichaam opgewarmd en je geest tot rust gebracht. Tegelijkertijd is er voldoende afwisseling en uitdaging. Dit omdat er tijdens deze les ook Hatha-houdingen in verwerkt worden. Deze les maakt je sterker en soepeler, je uithoudingsvermogen wordt groter en je geest wordt tot rust gebracht.

In de periode van half april t/m september wordt deze les gegeven op het strand bij Tent6

Voor wie is Vinyasa/Hatha Yoga geschikt?

De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden, aangezien de houdingen aan ieders niveau aangepast kunnen worden. Houdt er rekening mee dat je met deze vorm kracht opbouwt bij je armen, dus niet geschikt als je een schouderblessure hebt.

Workshops

Wij geven verschillende workshops yoga en detox gerelateerd

Bedrijfsevents

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

bottom of page