hatha

/vinyasa yoga

Bij Vinyasa Yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling. Zo wordt je Yoga een Meditatie in Beweging en ontstaat een dynamische, vloeiende vorm van Yoga waarbinnen je geleidelijk en soepel van de ene houding naar de andere door beweegt.

Een ander belangrijk aspect is dat je leert bewegen vanuit je Core Centre (Banda’s). In elke les train je kracht, flexibiliteit, conditie, balans, concentratie en meditatie. De voortdurende verbinding tussen beweging en ademhaling zorgt ervoor dat je gemakkelijk je aandacht uit je hoofd naar je lichaam kunt brengen. In een aangenaam tempo wordt je lichaam opgewarmd en je geest tot rust gebracht. Tegelijkertijd is er voldoende afwisseling en uitdaging. Dit omdat er tijdens deze les ook Hatha-houdingen in verwerkt worden. Deze les maakt je sterker en soepeler, je uithoudingsvermogen wordt groter en je geest wordt tot rust gebracht.

In de periode van half april t/m september wordt deze les gegeven op het strand bij Tent6

Voor wie is Vinyasa/Hatha Yoga geschikt?

De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden, aangezien de houdingen aan ieders niveau aangepast kunnen worden. Houdt er rekening mee dat je met deze vorm kracht opbouwt bij je armen, dus niet geschikt als je een schouderblessure hebt.

Workshops

Wij geven verschillende workshops yoga en detox gerelateerd

Bedrijfsevents

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.