Aanmelden Button

Kinderyoga in Zandvoort

Kinderyoga in Zandvoort

Zitten, studeren, spelen, social media, met een half oor luisteren naar wat je zegt; kinderen van nu zitten vol prikkels en hebben een slechte concentratie. Door alle invloeden van buitenaf vergeten ze haast hoe ze kind moeten zijn. Kinderyoga in Zandvoort is een speelse zesweekse yogacursus waarbij de kinderen aan de slag gaan met hun eerste houdingen en oefeningen. Met aandacht aan de slag met je lichaam, samen met andere kinderen. Superfit, supergeconcentreerd én super ontspannen? Kinderyoga bij Zenzo yoga in Zandvoort werkt!

Voor wie is kinderyoga in Zandvoort bedoeld?

  • Kinderen tussen 6 en 11 jaar;
  • Kinderen die het leuk vinden om sportief bezig te zijn;
  • Normaal een druktemaker of een tikkeltje verlegen? Iedereen is welkom. Yoga zorgt voor meer zelfwaardering, kracht, concentratie en energie.

Op jonge leeftijd kun je met kinderen op spelenderwijs aan zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem werken. Hiermee zorg je ervoor dat ze hun sterke en soepele lichaam behouden maar je creëert ook lichaamsbewustzijn en stimuleert het uiten van gevoelens. Dit op basis van thema’s oefenen wij yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en visualisatie.

De lessen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. Wij werken met groepen van maximaal 10 kinderen.

Meld je vandaag nog aan voor kinderyoga in Zandvoort en begin direct met deze leuke sport!

Wanneer en waar?

Vanaf dinsdag 11 september gaan we weer van start met onze zes-weekse kinderyoga cursus. De kinderYogales, voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar,  is iedere dinsdag en gaat om 15:30 uur van start en duurt 60 minuten.      

De kinderyoga cursus zal worden gehouden in de Zenzo Yoga en Detox Studio Zandvoort, op het Raadhuisplein 1b (boven de Hema)

Voor meer informatie mail gerust naar => info@zenzoyoga.nl

Prijzen:

6 weekste cursus: EUR 50,00 (vooraf contant betalen of via overschrijving)

Lesrooster