top of page

1 op 1 ademcoach

Nieuw

Via een begeleide (buik)ademhaling kun je direct toegang krijgen tot het onbewuste waar veelal spanning, weggestopt gevoel of juist kracht opgeslagen ligt. 

 

Het doel van ademsessies is om vastgezette energie of emoties los te maken, waardoor een bevrijd gevoel kan ontstaan en je de kans krijgt om alsnog te verwerken wat nooit verwerkt is geweest. Tevens kan het inzicht geven in thema’s die in je leven spelen. Wat zo boeiend is aan deze behandelvorm is dat het een krachtig middel is om snel bij de kern te komen.

Voor een sessie vraagt Simone 150 euro. Omdat ze BIG geregistreerd is, kun je aanspraak maken op een vergoeding van je verzekeraar. Je hebt hiervoor een verwijzing van de huisarts nodig. Let op! De verantwoordelijkheid van een eventuele vergoeding aanvraag ligt bij jezelf. 

Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur en bestaat uit 3 fases.

 

De hele sessie lig je op een matje. De eerste fase is een fysieke fase waarin je uitgenodigd wordt om in je buik te ademen. Vastzittende emoties en spanningen kunnen al gevoeld worden.

 

Tijdens de 2e fase wordt het helingsproces versterkt onder de begeleiding van Simone. Bijvoorbeeld door het behandelen van drukpunten waar blokkades zichtbaar zijn.

 

De 3e fase is een integratiefase. Dat wat je tegen bent gekomen kan plek krijgen.

9fe8eb55-1282-4b78-b36b-b436ff59f248-1.jpg

Per oktober zal Simone er op de dinsdagen aanwezig zijn, van 9-15 uur. 

 

bottom of page