top of page
Sandra0883.jpg

Sandra van Leeuwen

Orthomoleculair Adviseur - Specialisatie Overgang

Hi! ik ben Sandra

Leuk om kennis met je te maken!

Mijn behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit is ontstaan toen ik begin 30 was. Ik startte met het volgen van yogalessen en vloog naar Ibiza voor een yogaretreat. Na terugkomst wilde ik meer weten over de filosofie en schreef ik mij in voor een Raja Yoga opleiding. Snel hierna volgde er nog een 2de en 3de opleiding en ben ik niet meer gestopt. Als het even kan volg ik nog steeds een training of workshop met yoga, meditatie en spiritualiteit als thema. 

Vanuit enthousiasme over deze manier van bewust contact maken met je lichaam en geest, ben ik gestart met les geven. Eerst voor groepen en later ook 1 op 1.

Bewust worden van mijn lichaam gaf mij ook vragen over voeding en de werking van hormonen. Hoe zorg ik goed voor mijn binnen- en buitenkant? Wat stop ik in mijn mond en voedt dit mij voldoende?

Toen ik Ralph Moorman leerde kennen bij zijn eerste boekpresentatie bij de school waar ik yogales gaf, ben ik eerst persoonlijk aan de slag gegaan met de Hormoonfactor leefstijl. Later volgde ik de opleiding tot trainer Hormoonfactor en startte ik vervolgens met het begeleiden van vrouwen naar een duurzaam gezonde leefstijl.

Omdat mijn honger m.b.t. hormonen, voeding en leefstijl nooit opraakt heb ik de opleiding tot  Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut gevolgd en behaald.

Mijn persoonlijke wens is om zolang mogelijk fit en gezond te blijven met een mooie en frisse uitstraling. Ik heb de overtuiging dat ik via mijn leefstijl hier zelf grote invloed op heb. 

Het is dan ook mijn persoonlijke missie geworden om vrouwen te inspireren het proces van ouder worden te omarmen en het te zien als een unieke kans voor verdere verdieping. Ik geef graag mijn kennis en persoonlijke ervaring over dit proces met veel enthousiasme door. Want fit, gezond én blij ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Voor Monique organiseer ik de Detox retreat weekenden in Zandvoort en kun je bij ZenZo op dinsdagochtend de Gentle Yoga les bij mij volgen. Daarnaast geef ik masterclasses over de overgang en een gezonde hormoonbalans.

Werk je voor een organisatie en wil je ook graag daar jouw collega’s laten informeren en inspireren over de thema’s voeding, gezonde leefstijl en een hormoonhuishouding in balans? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

bottom of page