Sam Mulder

Docent

Hi! ik ben Rea

Leuk om kennis met je te maken!

Iedereen is uniek, zowel van buiten als van binnen. Functionele Yoga is het sleutelwoord, anatomische kennis een must! Zo ligt de focus van mijn lessen bij de functionele, in plaats van de esthetische benadering. Wat een pose voor jou doet, mentaal en lichamelijk, is belangrijker dan hoe “mooi” je eruitziet. 

Elke pose heeft een functie, een ‘’target area“. Met anatomische kennis en een diep respect voor het feit dat elk lichaam uniek is, zorg ik dat elke Yogi kan profiteren van een houding. Een gevorderde Yogi is voor mij iemand, die zijn lichaam kent, respecteert en weet hoe een houding aan te passen voor zichzelf. 

De opzet is eenvoudig: no-nonsense, geen franjes. Zonder wierook of ingewikkelde mantra’s is yoga vooral een kwestie van hard werken. Rekken, strekken, zweten, volhouden en vooral doorademen. Ik ben meer geïnteresseerd in het verbranden van overtollige gedachtes en patronen dan in wierook.

‘’Te“ stijf zijn om met Yoga te beginnen, is alsof je zegt dat je te vies bent om te douchen. Je lichaam heeft gewoon wat tijd nodig om zich te ontwikkelen. De yogalessen zijn zo samengesteld dat je lichaam sterker en flexibeler wordt met de juiste combinatie van kracht, mobiliteit en evenwicht die je opbouwt in de lessen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.