GIN & YANG YOGA @TENT 6 

Zenzo Yoga doet met met de eerst Hotelnacht editie van Zandvoort! Beleef zondagochtend een bijzondere yoga les onder begeleiding van een live DJ. Het zal een geweldige les worden met een mix van Flow Yoga Yin houdingen met aan het einde complete ontspanning.

 

Ervaar totale innerlijke rust met uitzicht op de rustgevende zee. Na deze heerlijke yoga les kun je bijkomen met een (alcoholvrije) gin & tonic + gezonde bite.

Een hotelnacht ticket is verplicht (kosten €17,50 p.p), de bijkomende kosten voor de yogales zijn €5,00 per persoon, inclusief een (alcoholvrije) gin & tonic en een bite. Speciaal voor yoga's en yogini's van Zenzo Yoga ontvang je een kortingscode. Deze code geeft de mogelijkheid twee tickets te bestellen voor de prijs van één.

 

De code luidt als volgt:

ZENZO2020HOTELNACHT

Met deze tickets heb je gedurende het weekend van 7 en 8 maarttoegang tot verschillende leuke activiteiten, welke op verschillende locaties in Zandvoort worden georganiseerd. Kijk voor het complete programma op: https://hotelnacht.nl/evenement/gin-yoga-tent-6/

Bekijk onze andere workshops! 

Naast deze workshops doen wij er nog veel meer! Neem een kijkje!

Alle yogastijlen

Benieuwd naar welke yogastijl het beste bij jou past? Neem een kijke bij het overzicht

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.