top of page

New Moon Yoga Rituals 

Het is een eeuwenoude traditie om de natuurlijke ritmes van de aarde te vereren door middel van rituelen die ons in verbinding brengen met de verandering die de nieuwe Cyclus met zich mee brengt. 

Traditiegetrouwe 

De Nieuwe Maan helpt ons te verbinden met een nieuw begin van een cyclus. Een nieuwe focus voor jou leven. Het creëren van een ritueel met de intentie om jezelf in harmonie te brengen met het ritme van de maancyclus is een eenvoudige en krachtige manier om je energie te verrijken. 

Tijdens de Nieuwe Maan workshop iword je begeleid door Dominique (ook wel bekend als Summer), bij het neerzetten van jouw individuele intenties. Deze mogen zo klein of groot zijn als jij wilt. Deze intentie helpt ons te verbinden met de energie die bij de Nieuwe Maan hoort.   

Hoe meer wij ons kunnen harmoniseren met de Natuurlijke Cycli en daarbij horende energie en kwaliteiten die dit met zich meebrengt, hoe beter onze eigen energie wordt. 

Met behulp van 5 elementen van Yoga zal tijdens de workshop het water element gebalanceerd worden om ervoor te zorgen dat je deze nieuwe cyclus vredig en kalm, maar met volle zelfvertrouwen ingaat.

Dominique heeft de afgelopen 12 jaar heeft diverse opleidingen afgerond en  ervaringen opgebouwd als yoga docent, zen shiatsu therapeut, personal trainer en massage therapeut. 

Vrijdag 15 september 19:00 – 21:00 uur

Vrijdag 14 oktober 19:30 – 21:30  uur

Max. 15 deelnemers per workshop, inschrijven kan via het rooster.

Kosten: €25 

Summer-1.jpg

Sinds een aantal jaar is ze hoofd docent voor de 200HR Elemental Yoga Teacher Training bij de ‘Elemental Yoga School’. De afgelopen 5 jaar heeft ze in Australië gewoond en daar haar passie voor deze alternatieve, holistische geneeswijzen in haar omgeving gedeeld. Voor nu is even in Nederland om je o.a. te begeleiden met deze mooie workshops.

Dit Yoga Ritueel is geschikt voor iedereen. Er is ruimte voor individuele aanpassingen afhankelijk van jouw persoonlijke yoga ervaring.  

 

bottom of page