Bewust leren ontspannen – minder denken, meer voelen

in 5 weken tijd leer je  hoe je kunt ontspannen, meer tijd voor jezelf kunt maken en  creëer je meer rust in je hoofd

Donderdagavond van 19:00 - 20:30 uur 

Informatie

Komt jouw hoofd niet tot rust, heb je het gevoel altijd ‘aan’ te staan of heb je last van piekeren, slapeloosheid of een kort lontje? Dan is dit iets voor jou!

 

In 5 weken tijd word je je bewust van de manier waarop jij spanning opslaat in je lijf en hoofd en leer je manieren om dit tot ontspanning te brengen.

De avonden zijn een combinatie van fysieke en mentale ontspanningsoefeningen, visualisaties en uitleg over de dingen die bij jou persoonlijk spanning triggeren en hoe dat komt. Want dat is niet voor iedereen hetzelfde! 

Zo leer je jezelf beter te begrijpen en heb je de keuze om hier verandering in te brengen, doordat je mogelijkheden krijgt aangeboden om daar anders mee om te gaan.

Er is ruimte voor persoonlijke uitwisseling op vrijwillige basis, om situaties te verduidelijken en zelfinzicht te inspireren, maar het is geen groepstherapie.

wanneer?

De 5-weekse cursus gaat van start op 2 juni en is elke donderdagavond van 19:30 - 21:00 uur 

Kosten?

Persoonlijke sessies zijn € 95,- per uur, maar voor deze sessies in een kleine groep van 6-10 personen, betaal je slechts € 165,- p.p. voor 5 avonden van 1,5 uur! Een goed moment om een start te maken.

Aanvankelijk van je zorgverzekeraar kun je kosten gedeeltelijk vergoed krijgen.

Aanmelden:

Start vanaf donderdag 2 juni

foto Joyce.jpg

Joyce Boddaert

Joyce Boddaert is psychosociaal en medisch hypnotherapeut in Zandvoort. Veel van de klachten die ze behandelt, ontstaan vanuit een onvermogen om lichaam en geest écht te kunnen ontspannen. Ze combineert duidelijke uitleg, relax-oefeningen en tips met nuchterheid en humor om je (weer) de weg naar ontspanning te wijzen en je klachten te verminderen. Zie ook www.intheta.nl.

Voor wie is 5 weekse cursus bestemd?

Vind je het lastig om te ontspannen en heb je het gevoel altijd "aan" te staan. Ben je overprikkelt, moe en/of gespannen. Dan is deze 5-weekse cursus echt iets voor jou 

Duur:

1,5 uur per les voor 5 weken lang

 

Tarief:

 E 165,- voor 5 weken

 

Data:

Start vanaf donderdag 2 juni om 19:30 uur

 

Waar?

Op de mooie locatie van Zenzo Yoga in Zandvoort aan het Raadhuisplein 1b

 

Inschrijven:

Inschrijven voor deze  5 weekse cursus doe je via info@zenzoyoga.nl

 

Over de spreker

Joyce Boddaert is psychosociaal en medisch hypnotherapeut in Zandvoort. Veel van de klachten die ze behandelt, ontstaan vanuit een onvermogen om lichaam en geest écht te kunnen ontspannen. Ze combineert duidelijke uitleg, relax-oefeningen en tips met nuchterheid en humor om je (weer) de weg naar ontspanning te wijzen en je klachten te verminderen.