photo-of-women-stretching-together-40567

Yoga Tabata

Yoga Tabata verbetert je uithoudingsvermogen en spierkracht. Daarnaast houd je de aandacht bij jezelf terwijl je jouw mentale en lichamelijke grenzen ontdekt en verlegd. 

Een Tabata workout is een opeenvolging van cardio-oefeningen, deze voer je gedurende 20 seconden op hoge intensiteit uit, gevolgd door 10 seconden rust. Een gemiddelde Tabata-les bestaat uit acht intervallen van in totaal vier minuten. Yoga Tabata is een combinatie van de “High intensity training” en Yoga houdingen zoals de plank, zijwaartse plank, lunges, squats, yoga push ups, twists etc. 

Yoga Tabata is een boost voor jouw metabolisme, verhoogd de vetverbranding, maakt je mentaal en fysiek sterk en flexibel.

Workshops

Wij geven verschillende workshops yoga en detox gerelateerd

Bedrijfsevents

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.