Senioren yoga

Deze yogales (max 10 personen) is erop gericht het lichaam op een eenvoudige manier kennis te laten maken met de verschillende yogahoudingen. Er is aandacht voor onder meer souplesse in de gewrichten, krachtopbouw, coördinatie en concentratie. Sommige houdingen kunnen aangepast worden aan de mogelijkheden van het lichaam en vandaar dat we net als in alle andere lessen gebruik maken van “props” (blokken, kussens, stoelen enz.) die ondersteunend kunnen werken bij de verschillende asana’s.
Zowel ademhalings- als ook ontspanningsoefeningen maken onderdeel uit van de senioren les.

Voor wie is Senioren Yoga geschikt?

Deze les is geschikt voor mensen die op latere leeftijd met yoga starten, voor mensen met een beperkte mobiliteit en voor iedereen die het om wat voor reden dan ook wat rustiger aan wil doen.

Workshops

Wij geven verschillende workshops yoga en detox gerelateerd

Bedrijfsevents

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.