top of page

‘The art of Slowing Down’ - Een Summer-event met Jurko van Veenendaal en Martine Kok.

‘Life is a balance of holding on, letting go and knowing when to do which of the two’

De wereld is na anderhalf jaar weer open gegaan. Jij beweegt je ook waarschijnlijk alweer een stuk voller door de drukte van het leven sinds lange tijd.

 

Hoe ga je om met alle prikkels die er nu weer op je afkomen? En hoe behoudt je een stuk rust op het moment dat het leven weer een stuk voller gaat draaien? Het is namelijk belangrijk om in balans te blijven.

WIE?

Ervaren yogadocente Martine Kok van Namastien Yoga en zanger en Yoga Nidradocent Jurko van Veenendaal besloten tijdens Coronatijd om wekelijks af te spreken, elkaar les te geven en over de balans in het leven te kletsen. Zo ontstond het idee om hun inspiratie te delen tijdens  mooie yoga-events

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Jurko en Martine nemen je mee op een brede reis door lichaam, geest en ziel. Via meditatie, zachte Yin Yoga, wat actievere houdingen, Yoga Nidra en live zang en klank ontdek je wat zowel rust en activiteit voor jouw balans kunnen betekenen. Een reis voor alle zintuigen om tot rust te komen. Yoga Nidra zorgt voor een intense rustervaring die gelijk staat aan 4 uur diepe slaap.

Meld je aan via de mail met vermelding datum en de workshop

4 en 14 juli– 19:30 – 21:30 

Kosten: €35,- pp

Jurkovanveenendaal3.jpg
Martine.jpg
Jurkoen Martine.jpeg

VOOR WIE?

Dit event is geschikt voor iedereen die zichzelf graag het cadeautje van balans en rust wil geven. Je hoeft absoluut geen ervaren yogi te zijn. Misschien is er wel iemand die jij dit gunt? Dan is het natuurlijk ook een prachtig cadeautje aan een ander! Balans is namelijk belangrijk voor iedereen en zeker iets moois om te delen.

 

Reserveer nu je matje voor één van de twee Summer-events van Jurko en Martine bij Zenzo op 4 juli of 14 juli

bottom of page