top of page

Adem Workshop

Ademen, gewoon ademen! Het brengt ons zo ontzettend veel. Het is verfrissend, veranderend en zelfs helend.

“Ademen, gewoon ademen! ”

Veel dingen in het leven kunnen we niet veranderen, maar we kunnen wel veranderen hoe we ernaar kijken. Ademwerk is hiervoor een geweldige tool omdat het ons keer op keer terugbrengt naar het heden. En het heden is een meest magische plek om te zijn. 

In de twee uur durende workshop welke Martijn begeleid gaan je samen een reis maken. Deze reis begint met dansen om even helemaal in ons lichaam te komen. Vervolgens krijg je uitleg over de ademhalingstechniek die worden toegepast. Om vervolgens zo'n 40 minuten verbonden te ademen en eindigen je liggend op de yogamat voor een periode van een half uur. Dit half uur is helemaal voor jou. Na een deelronde sluiten we af en gaat iedereen met een tot rust gekomen verfriste geest én een versterkt immuunsysteem weer naar huis. 

17 september 16:00 - 18:00 uur.

1 oktober 16:00 - 18:00 uur.

Max. 15 deelnemers per workshop.

Inschrijven kan via het rooster.

Kosten: € 38,- 

IMG_1132-1.JPG
ec320015-2daa-4500-81c7-63f014c61d12-1.jpg

Martijn van Hoek is ademcoach en reist de wereld over om zijn liefde voor het leven, zijn blijdschap en zijn verbazingwekkend grote gevoel voor humor te delen;-)

Zijn spirituele reis begon nadat hij op 38-jarige leeftijd met pensioen ging bij zijn technologiebedrijf. Na euforie en het gevoel van vakantie voor altijd, volgde een periode van intense duisternis. Door o.a. ademwerk leerde Martijn zijn angsten los te laten en weer vreugde te vinden, zelfs in de kleinste dingen van het leven.

 

bottom of page