top of page

The Sound of Summer - 
Klankschalen Soundbath en Yoga Nidra

‘Smell the Sea and Feel the Sky, let your Soul and Spirit Fly.’

“Klank kan niet zonder stilte, stilte kan niet zonder klank”

De meteorologische zomer begint op 21 juni, maar 1 juli is een mooie datum om de zomer in te luiden met een mooi ‘Radicale-Rust’ event met Jurko van Veenendaal en Frank Klank.

 

Zanger én Yoga Nidra-docent Jurko van Veenendaal spreekt én zingt je toe tijdens een yoga ervaring met Restorative Yoga en Yoga Nidra.  Jurko wordt begeleid door de prachtige klanken van klankschaalspeler Frank Klank.

De slaap van de yogi

Frank Klank is een ervaren en gepassioneerd klankschaalspeler. Hij heeft al jaren zijn eigen klankschaalevenementen, begeleid andere muzikanten, zangers en docenten met zijn spel en nam al eerder twee cd’s op met zijn klankschalen.

De klanken van Frank Klank brengen jou op een diepe manier in contact met je lichaam. Blokkades kunnen worden opgeheven en nieuwe energie kan het lichaam instromen.

 

Jurko van Veenendaal, zanger, coach in Inspirerend Spreken en Radicale Rust heeft een passie  voor  het verbinden van mensen met hun hogere zelf.⁠

Na zijn professionele theaterloopbaan waarin hij schitterde in verschillende musicals zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables. ontwikkelde Jurko zich als speech-coach en coachte hij internationaal verschillende sprekers uit de businesswereld en de politiek. ⁠

Op dit moment combineert hij zijn werk als Coach in Inspirerend Spreken met zijn passie voor Radicale Rust. Jurko volgde zijn opleiding in Yoga Nidra en Restorative Yoga onder andere bij Cristina Guerra.⁠

Meld je aan via de mail met vermelding datum en de workshop

Donderdag 1 juli – 19:30 – 21:30

Kosten: €35,00 pp

frankklank.jpg
JurkovanVeenendaal.jpg
woman-meditating-with-candles-and-incense-3822864_edited.jpg

Boek nu je matje voor 1 juli

Heb jij behoefte om weer even bewust connectie met je lichaam te maken? Wil je voelen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het moment dat je écht even durft stil te staan. Wil jij genieten van een mooi ligconcert van klankschalen en hou je van zachte yoga om vooral even uit te rusten en op te laden?

Boek nu je plekje bij deze prachtige workshop?

Naast wat voorbereidende Restorative houdingen, neemt Jurko je op de klanken van Frank Klank mee in een Yoga NIdra.

Yoga Nidra is een eeuwenoude ontspanningstechniek die ook wel ‘de slaap van de yogi’ wordt genoemd. Bij een Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. Tijdens deze ‘slaapyoga’ gaat jouw brein van een actieve Beta-staat via een rustigere Alpha-staat naar de diepe rust van lagere Theta en Delta-hersengolven. Pas daar krijgt jouw brein bij een gezonde slaap de kans om indrukken te verwerken, oplossingen te vinden voor lastige vraagstukken en nieuwe energie op te doen.

Regelmatige beoefening van Yoga Nidra zorgt voor verbeterde vitaliteit, vermindering van stress, een verbeterde concentratie, diepere slaap en versterkte creativiteit en oplossend vermogen.

bottom of page