Weekend aan Zee Aanmelden Button

Heb jij het gevoel dat je tijd nodig hebt voor jezelf? Kun je wat extra energie gebruiken of is het nodig om jouw batterij weer even op te laden? Meld je dan nu aan voor een Yoga weekend aan zee. Tijd voor jezelf, omdat jij belangrijk bent!

ZenZo Yoga biedt 2 soorten weekenden:
Yoga en Detox weekend

Het weekend aan zee duurt in totaal drie dagen. Vrijdag starten wij op 15:00 uur en op zondag om 17:00 uur zullen deelnemers voldaan weer huiswaarts gaan. Tijdens het weekend volg je onder andere een voedings- en detox workshop, mediteren, yoga en maak je wandelingen, maar is er ook tijd voor jezelf. Tijdens deze momenten kun je bijvoorbeeld kiezen voor massagebehandelingen, .

Het weekend wordt gehouden in de mooie Zenzo Studio op steenworp afstand van het strand en je verblijft in de sfeervolle accommodatie "de Zylt". Tijdens een yoga- detox weekend plaatsen wij maximaal 8 deelnemers.

Of je nu beginner bent of al een gevorderde yoga beoefenaar, iedereen is van harte welkom op onze yoga weekenden. De lessen zijn namelijk geschikt voor ieder niveau. Dus ook als je nog geen yoga ervaring hebt ben je van harte welkom als deelnemer.

Bij mooi weer kunnen verschillende yogalessen worden verplaatst naar het strand. En zal er ook een yogales bij zonsondergang worden gegeven.

Lesrooster