top of page

TRAININGEN & WORKSHOPS

foto Elisabeth_edited.jpg

5-weekse Adem en 
mediatie training

Start 11/10 2022| 18:30 - 19:30

In  deze 5-weekse pranayama cursus leert Liesbeth je in vijf opeenvolgende sessies verschillende traditionele ademhalingstechnieken. Je leert hoe je op een dieper niveau contact kunt maken met je adem, de kwaliteit van je adem kunt verbeteren, stress kunt beheersen en meer focus en rust in je leven kunt vinden. Ademwerk dient als een brug tussen externe en interne yoga en begeleidt ons in meditatie

Sandra0883.jpg

Masterclass hormonen

21/10/2022 - 19:00 - 21:00

Veel vrouwen hebben al te maken met hormoonschommeling. 

Sandra van Leeuwen, orthomoleculair specialist en gespcialiseerd in de overgang, infomeert je tijdens een masterclass van twee  uur over deze bijzondere tweede helft van je leven. Ze geeft uitleg over hormonen die een nieuwe balans proberen te vinden en geeft tips om jouw leefstijl eenvoudig aan te passen, zodat je fit, gezond en blij ouder wordt.

Deze masterclass wordt gehouden op vrijdag 21 oktober van 19:00 uur 21:00 uur

De de kosten zijn: 25 EUR, abonnement houders ontvangen na aanmelding €5,- korting op de eerstvolgende incasso.

foto freedom warior_edited.png

4-weekse Ontdekkingsreis naar jouw vrijheid

Start 6 November| 17:00 - 18:30

Uit onderzoek is gebleken de jongeren zich steeds meer onder druk voelen staan. Dit resulteert in meer uitval door (burn-out) klachten op jonge leeftijd. Om deze doelgroep handvatten te geven organiseren Monique Christiaans, Eigenaresse van Zenzo Yoga, Yogadocente en voedingsdeskundige en  Puck Kroonsberg, Lifestyle creator en ervaringsdeskundige een 4-daagse training. Om jongeren tussen de 20 en 30 jaar te inspireren om zich vrij te voelen om jezelf te zijn, jouw unieke pad te kiezen en een doelbewust ontspannender en vrijer leven te leiden.

bottom of page