top of page

Yin/nek, schouder en rug

Bij deze combinatie les worden het eerste half uur oefeningen op de Critical Alignement strip gedaan, deze strip ondersteunt en corrigeert de stand van de schouders, de hele wervelkolom en het bekken. Het effect hiervan is dat de vrije doorgifte van beweging wordt gestimuleerd en dat hierdoor klachten (kromme boven rug, stijve schouders

Daarna wordt je meegenomen met een aantal Yin houdingen gericht op de onderrug. Tijdens de Yin houding leer je diep te ontspannen, gewrichten, banden en pezen soepel te houden/ maken en de energiebanen in je lichaam in balans te brengen.

In de Yin houdingen doe je oefeningen op de grond waarin de spieren ontspannen blijven. Doordat de houdingen tijdens Yin Yoga lang (gemiddeld 3 tot 5 minuten per houding) worden aangehouden en er geen spierkracht gebruikt wordt, werkt Yin Yoga herstellend op fysiek en meditatief op mentaal niveau. De combinatie van deze 2 vormen is zowel corrigerend voor je wervels als ontspannend voor je spieren en mind.

Voor wie is Yin/Nek-Schouder-Rug Yoga geschikt?

De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Mensen met puur lichamelijke klachten vanuit de wervelkolom (denk aan rug, nek, schouder) en/of stress gerelateerde klachten, zoals vermoeidheid, burn-out kunnen hier veel baat bij hebben.

Workshops

Wij geven verschillende workshops yoga en detox gerelateerd

Bedrijfsevents

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

bottom of page