L’essence

Daar staat ie dan, deze maand in het mooie magazine L’essence…Mijn column over mijn ontdekkingsreis naar het grote avontuur van Yoga en detox… Lees je mee?

Bekijk het hele bericht op L Essence

In maart ontvang ik een groep enthousiaste dames in het mooie hotel in Zandvoort, allemaal klaar om een weekend te gaan genieten van de yoga, de biologische sappen en vooral van de tijd voor zichzelf.

Onder één van de deelnemers bevindt zich Tine Lafaire, een lieve dame, met een overvolle agenda, die wat sceptisch aan dit weekend begint. Is yoga wel wat voor haar??!! Zou ze hier wel aan moeten beginnen op “haar” leeftijd. Houdt ze het vol, 3 dagen alleen maar sappen??!! En nog meer vragen spoken door haar hoofd. Toch neemt ze met een open mind deel aan het weekend. En na deze 3 mooie dagen is ze dol enthousiast, heb ik haar geïnspireerd op zoek te gaan naar een yoga studio in de buurt, heeft ze zichzelf een slowjuicer cadeau gedaan en is ze helemaal ontspannen.

En deze dame is de hoofdredactrice van het mooie magazine L’essence. Na dit weekend houden we contact en vindt ze dat iedere vrouw (en man;-) dit minstens 1 keer per jaar zou moeten doen. En om deze reden sta ik deze maand in haar mooi magazine met het volgende stuk.

Of ik trots ben??!! Ja enorm…met name omdat ik in 3 dagen tijd iemand heb kunnen inspireren yoga les te gaan volgen, goed op je voeding te letten en wat vaker tijd voor jezelf te nemen (juist met een overvolle agenda)…….Ik zeg missie geslaagd;-

Deel dit artikel

Lesrooster