Ontspannen en vol vertrouwen bevallen? 

Hoe je zwangerschap verloopt en hoe de bevalling straks gaat, kan niemand je zeggen. Wel kun je je er zo goed mogelijk op voorbereiden. 

Met deze online cursus leer je o.a. ademhalingstechnieken ontspanningsoefeningen en worden en informatie die je voorbereiden op een ontspannen bevalling. Naast de wekelijkse online les is er 2x een live online ingepland, zodat er direct contact is met de docent!   

De kosten zijn:

€75,- voor 10 weken

TIP: Sommige zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) zwangerschapsyoga! Check bij je zorgverzekeraar of deze vergoeding ook geldt voor jouw pakket.

Na betaling van de 10-weekse cursus, ontvang je van ons een factuur die je kunt inleveren bij je zorgverzekeraar. 

Voor wie is de 10-weekse zwangerschapsbegeleidingscursus geschikt?

Vanaf je 16e zwangerschapsweek kun je bij starten met de 10-weekse cursus starten. De cursus is voor iedereen toegankelijk met /of zonder yoga-ervaring.

Wanneer is deze Cursus?

10 September

Wat leer je in deze cursus:

  • Je wordt ingelicht over wat je kunt verwachten tijdens en kort na de bevalling, zodat je de bevalling zo prettig en ontspannen mogelijk kunt doorstaan

  • Ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen voor tijdens de bevalling, denk aan het ontspannen tijdens de bevalling en opvangen van de weeen 

  • Alles over zwangerschap, de bevalling en kort na de bevalling.

  • Eenvoudige (yoga) oefeningen die je voorbereiden op de bevalling, gericht op het soepel maken van je bekken en ontspannen van je onderrug.

  • Informatie over verschillende complicaties die kunnen voorkomen bij de bevalling

  • Tips en tricks omtrent te bevalling, borstvoeding en de periode nadat je kindje geboren is.

  • Bekkenbodem-oefeningen voor na de bevalling 

  • Je ontvangt zowel de ademhalingstechnieken als de bekkenbodemoefeningen digitaal, zodat je het ook nog rustig kunt doorlezen.

Meld je snel aan!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.