DETOX

Detox

Begin niet morgen maar nu.

Detoxen is populairder dan ooit. Niet gek, want detoxen is effectief, werkt direct en draagt bij aan een gezonde levensstijl. Wil je die paar extra kilo’s kwijt? Het jojo-effect doorbreken? Een stralende huid en weer nieuwe energie? Detoxen is de oplossing! En of je nu thuis of in Zandvoort wilt detoxen; bij ZenZo ben je aan het juiste adres. Klik hieronder om de twee detoxprogramma’s te bekijken en meld je direct aan.

In samenwerking met het Beachhouse Hotel Zandvoort biedt Zenzo Yoga ook verschillende yoga en/of detoxpakketten aan... 

Detoxweekend 

Nederland

Heb jij het gevoel dat je tijd nodig hebt voor jezelf? Kun je wat extra energy gebruiken of is het nodig om jouw batterij weer even op te laden? Meld je dan aan voor het compleet verzorgde Yoga & Detox

weekend aan zee!

Detoxkuur

thuis

Naast de detoxweekenden aan zee kun je ook een individuele detoxkuur thuis volgen. Geheel op maat, inclusief 12 verse, biologische sappen, keltisch zeezout, zuurkoolsap, biologische bouillon, onbeperkt yogalessen en een voedingsworkshop, inclusief een Ayurvedische voedingstest.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.