Detoxen is populairder dan ooit. Niet gek, want detoxen is effectief, werkt direct en draagt bij aan een gezonde levensstijl. Wil je die paar extra kilo’s kwijt? Het jojo-effect doorbreken? Een stralende huid en weer nieuwe energie? Detoxen is de oplossing! En of je nu thuis of in Zandvoort wilt detoxen; bij ZenZo ben je aan het juiste adres. Klik hieronder om de twee detoxprogramma’s te bekijken en meld je direct aan.

Detoxweekend Nederland

Detoxkuur thuis

DETOX

Overtollige kilo’s kwijtraken. Je smaakpapillen resetten. Je lichaam rust gunnen, waardoor lichaam en geest weer één worden. Met een detoxkuur in Nederland kun jij stralend aan de rest van je leven beginnen. Of het nu om een extra hulp bij het afvallen gaat, of je bent op zoek naar meer rust, structuur en balans in je leven; de detoxkuur van ZenZo Yoga herstelt!

Wil jij:

  • Meer balans in je leven?
  • Je lichaam vrijmaken van toxines?
  • Die paar extra kilo’s kwijt?
  • Rust in lichaam en geest?

Doe dan mee aan het detoxweekend in Zandvoort of doe een detoxkuur thuis. Of je nu geniet van de ruisende golven en ontspannende yoga-oefeningen, of een compleet op maat gemaakte detoxkuur thuis, bij ZenZo Yoga ben je in goede, professionele handen.

---------------------------------

WAAROM DETOX?

Waarom detoxen met sap? Deze vraag is eigenlijk makkelijker te beantwoorden dan ‘Waarom eet ik toch zo ongezond?’. In de haast van de dagelijkse sleur zetten we onze gezondheid nooit meer op de eerste plaats, maar kiezen we voor afhaalmaaltijden, cola light en eten voor de tv. Terwijl je lichaam baat heeft bij verse ingrediënten, die makkelijk verteerbaar zijn en vol vitaminen zitten. Ga maar na wat je de afgelopen dagen gegeten hebt. Dan weet je meteen waarom detoxen met sap datgene is wat je zoekt.

Doorbreek het jojo-effect en verlies extra kilo’s

Door gecontroleerd af te vallen verlies je niet alleen die extra kilo’s, maar leer je ook beter om te gaan met honger, verleiding en snelle snackmomenten. Detoxen met sap draagt bij aan het herstellen van het spijsverteringskanaal en geeft inzicht in jouw eetpatronen. Wanneer heb je het meest last van het hongergevoel? Wanneer ben je aan het eten terwijl je geen trek hebt? Luister tijdens de stilte van de ontgifting naar je lichaam. Kom tot de ontdekking waarom je eet - wanneer je eet en wat je eet.

Detoxen met sapjes van biologische oorsprong bevatten daarnaast talloze vitaminen, mineralen en antioxidanten, wat een positieve uitwerking heeft op de huid, vetverbranding en gewicht. Doorbreek het jojo-effect met een detox op sapbasis en geef je over aan de natuur.

Draag bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest

Lichaam en geest horen in balans te zijn. Alleen dan kun je vol in het leven staan. Door met aandacht een detox met sap te doen, kom je in contact met jezelf. De biologische sappen geven je organen rust, zodat zij kunnen doen waar ze voor bestemd zijn; het herstellen van jouw gezondheid. Geniet van de daadkrachtige vitaminecomplexen in sap en ervaar nieuwe energie in een gezond, stralend en vitaal lichaam. Ga de uitdaging aan en start vandaag nog met de rest van je leven. Ben jij er klaar voor?

Detoxweekend aan zee / detoxkuur thuis

Lesrooster