MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer: NL186617148B01
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2020 by ZenZo Yoga. 

DETOX

Detox

Begin niet morgen maar nu.

Detoxen is populairder dan ooit. Niet gek, want detoxen is effectief, werkt direct en draagt bij aan een gezonde levensstijl. Wil je die paar extra kilo’s kwijt? Het jojo-effect doorbreken? Een stralende huid en weer nieuwe energie? Detoxen is de oplossing! En of je nu thuis of in Zandvoort wilt detoxen; bij ZenZo ben je aan het juiste adres. Klik hieronder om de twee detoxprogramma’s te bekijken en meld je direct aan.

Detoxweekend 

Nederland

‘In iedereen schuilt een genezer: we moeten hem of haar alleen helpen met het werk. Onze interne kracht van natuurlijke genezing is de grootste kracht naar genezing zelf. 

Detoxkuur

thuis

aast de detoxweekenden aan zee kun je ook een individuele detoxkuur thuis volgen. Geheel op maat, inclusief 12 verse, biologische sappen, keltisch zeezout, zuurkoolsap, biologische bouillon, onbeperkt yogalessen en een voedingsworkshop, inclusief een Ayurvedische voedingstest.