WORKSHOPS
22 augustus
19:00

Een ontdekkingsworkshop en Magische zonsondergang yoga

Een unieke workshop van drie uur op het strand bij Tent6 VOL met unieke kennis, visualisaties, journaaloefeningen, een krachtige manifesterende meditatie om je droom werkelijkheid te maken! En een magische yogales in combinatie met de zonsondergang om je intenties nog meer diepgang te geven.

24 augustus
10:00

Yoga en meditatie les in de duinen van Zandvoort (met aansluitend lunch)

In de stilte van de natuur met uitzicht op de prachtige duinen, herten en konijnen. Beleef deze bijzondere yoga en meditatie les bij Dune, aan de duinrand van Zandvoort. Yoga en Meditatie in de natuur helpen je innerlijke stilte te ervaren en geven je ruimte voor de dag die komen gaat.

24 augustus
12:00

Fotografie Workshop

Als je beter bekend wilt raken met de wereld van de digitale fotografie, is deze workshop iets voor jou. Speciaal geschikt voor mensen die hun camera beter willen leren kennen en niet meer alleen op de automatische stand willen fotograferen. Die mooiere foto’s willen maken door het leren van de belangrijkste compositieregels. We behandelen alle elementaire fotografie onderdelen om een mooie en creatieve foto te maken. We kijken naar het gebruik van scherptediepte, het spelen met diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans. We bespreken de gemaakte opnames en proberen tevens het beeld dat je in je hoofd hebt, te realiseren.

5 september
20:15

Zwangerschaps Yoga

Hoe je zwangerschap verloopt en hoe de bevalling straks gaat, kan niemand je zeggen. Wel kun je je er zo goed mogelijk op voorbereiden. Tijdens de informatieve 10-weekse zwangerschapsbegeleidingscursus leer je ademhalingstechnieken voor tijdens de bevalling, ook krijg eenvoudige (yoga) oefeningen die je voorbereiden op de bevalling, gericht op het soepel maken van je bekken en ontspannen van je onderrug.

7 september
20:00

Salsa workshop

De Salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie. In deze workshop leer je het eerste uur de passen van het Salsa dansen, daarna heb je nog een uur om deze passen eigen te maken. Deze workshop wordt gegeven door een professionele salsa dansdocent. Nog nooit gedanst, geen probleem, iedereen kan aansluiten! Het gaat er vooral om op deze avond veel plezier te beleven!

7september
10:30

ONE DAY RETREAT "LEVEN IN BALANS"

Vaak zijn we druk in ons hoofd en nemen niet genoeg tijd voor onszelf. Planningen, deadlines, al die ‘moetjes’… We doen (te) veel en gaan maar door. Tijd om te herkauwen is er niet en reflecteren doen we te weinig Daardoor luisteren we eigenlijk niet goed naar onszelf. En door alle afleiding van de buitenwereld zijn we bijna vergeten wat we écht willen en vinden we het lastig om nee te zeggen, of eigenlijk JA tegen wat je echt wilt. Herkenbaar? Tijdens deze Dag Retreat gaan we even een heleboel stappen terug. Terug naar de essentie. Terug naar wat jou drijft, naar wat jouw ogen doen stralen en naar waar jij het liefste de hele dag mee bezig wilt zijn.

14 september
19:00

Volle maan workshop

Door de verbintenis aan te gaan en te luisteren zonder te oordelen kan de natuur zijn werk doen en je je laten verassen door het leven. Het gaat weer stromen. Je kan opnieuw focussen naar wat je werkelijk wilt en waar jij je aandacht aan wilt besteden. Los te laten van wat je niet meer wilt en het toestaan van jezelf te beschermen om in je eigen kracht te blijven staan. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven waarmee je aandacht, intuïtie en vertrouwen vergroten die vanuit een diepe rust in ieder van ons huist. Jezelf waardevol omarmen, liefhebben en vergeven.

Lesrooster