top of page

Detoxkuur thuis

DETOX BEGELEIDINGS PROGRAMMA

Wil je die paar essentiële kilo’s afvallen, of ben je op zoek naar een nieuwe start? Wil je gezond leven, maar weet je niet waar te beginnen? Of verlang je naar een reset van lichaam en geest? Naast de detoxweekenden aan zee kun je ook een individuele detoxkuur thuis volgen. Geheel op maat, inclusief 14 verse, biologische sappen, keltisch zeezout, zuurkoolsap, biologische bouillon, onbeperkt yogalessen en een voedingsworkshop, inclusief een Ayurvedische voedingstest. Binnen negen dagen een stralende huid, gewichtsverlies en een vermindering van darm- en maagklachten?

Meld je dan nu aan voor de thuis detoxkuur!

VOOR WIE IS HET DETOX BEGELEIDINGSPROGRAMMA BEDOELT?
 • Blijf je maar kwakkelen met je gewicht?

 • Heb je last van (vage) vermoeidheidsklachten en een gebrek aan energie?

 • Heb je een gevoel van algehele malaise en eet je niet gezond (genoeg)?

 • Wil je je lichaam en geest een boost geven met vitaminen, mineralen en antioxidanten?

Volg dan nu het detoxkuur thuisprogramma en bereik nieuwe pieken van energie, vitaliteit en levenslust!

 • HET PROGRAMMA IS INCLUSIEF:
 • 14 biologische sappen

 • bleekselderij shots

 • Ayurvedische voedingstest

 • Voedings- en detox workshop

 • Zuurkoolsap, Keltisch zeezout

 • Biologische bouillon

 • Professionele begeleiding van de detox coach

 • Onbeperkt online Yoga lessen naar keuze gedurende de negen Detox dagen

KOSTEN:  € 135,- 
(exclusief verzenden) voor het complete programma
Alleen de sappen en het afbouwprogramma ontvangen kan ook voor €109,-
PROGRAMMA

Start op bij de Yoga en Detox studio met, de voedings- en detox workshop, (hiervoor ontvang je het afbouwprogramma via de mail ter voorbereiding).

Je begint met de afbouwperiode van 3 dagen, daarna ontvang je de 14 verschillende biologische sappen voor 3 dagen. Na de sappen start je met het opbouwprogramma.

Het individuele detoxkuur thuisprogramma kun je op elk moment starten. Belangrijk is dat je negen dagen de tijd neemt om het complete kuurprogramma te doorlopen. Als je direct stopt met eten en overgaat op biologische sappen, kunnen vervelende detoxsymptomen verschijnen. Als je het complete thuis detoxkuurprogramma volgt, kun je de symptomen tot een minimum beperken. Ook ervaar je alle positieve effecten optimaal. Het programma voor het thuis detoxkuurprogramma is als volgt:

 • 3 dagen pretox: hiermee bereid je je lichaam voor op de sapkuur. Dit doe je door toxines uit je voedsel te bannen en over te gaan op biologische, plantaardige voeding zonder bewerking. Elimineer zout, cafeïne, suiker, verzadigde vetten, zuivel en vlees uit je dieet en kies voor pure, eerlijke en natuurlijke voeding.

 • 3 dagen detox: de thuis detoxkuur gaat nu echt van start! Door drie dagen lang twaalf verschillende biologische sappen te drinken gun je je spijsverteringsstelsel rust, waardoor toxines afgevoerd worden, het lichaam weer talrijke mineralen, vitaminen en antioxidanten in zich op kan nemen en je huid, lichaam en geest weer een boost krijgen. Je ervaart direct verlichting van stress- en dieetgerelateerde klachten, ontspanning en energie;

 • 3 dagen retox: langzaamaan bouw je je dieet weer op. Probeer zo lang mogelijk onbewerkte, pure voeding te eten. Je ervaart dat je eten weer écht proeft, je smaakpapillen zijn versterkt, de huid glanst weer en vermoeidheid is weg.

 • Tijdens de negendaagse thuis detoxkuur kun je onbeperkt yogalessen volgen en krijg je een leerzame voedingsworkshop inclusief een Ayurvedische voedingstest.

DETOX COACH

De thuis detoxkuur wordt begeleid door Monique Christiaans, oprichtster van ZenZo Yoga. Naast haar succesvolle detox- en yogaweekenden aan zee geeft ze ook voedingsadvies en is ze begeleider van individuele detoxkuren en groepsretraites in Zandvoort. Naast haar kennis van detox en yoga is ze ook gespecialiseerd in Ayurverdische geneeskunde. Door Oosterse en Westerse technieken te combineren, geeft ze je altijd het beste advies op maat. Heb je meer informatie nodig over de individuele detoxkuur? Je kunt altijd een mail sturen.

CONTACT

De detoxkuur kun je gemakkelijk thuis doen. Je krijgt alle begeleiding die je nodig hebt. Heb je vragen tijdens de kuur? Bel- of mailcontact met je coach is altijd mogelijk. De yogalessen en voedingsworkshop zijn online.

Meld je direct aan voor de thuis detoxkuur en ervaar de kracht van ontgifting.

bottom of page