Kinder yoga

Zitten, studeren, spelen, social media, met een half oor luisteren naar wat je zegt; kinderen van nu zitten vol prikkels en hebben een slechte concentratie. Door alle invloeden van buitenaf vergeten ze haast hoe ze kind moeten zijn. Kinderyoga is een speelse zes-weekse yogacursus waarbij de kinderen aan de slag gaan met hun eerste houdingen en oefeningen. Met aandacht aan de slag met je lichaam, samen met andere kinderen.

Op jonge leeftijd kun je met kinderen op spelenderwijs aan zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem werken. Hiermee zorg je ervoor dat ze hun sterke en soepele lichaam behouden maar je creëert ook lichaamsbewustzijn en stimuleert het uiten van gevoelens. Dit op basis van thema’s oefenen wij yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en visualisatie.

Voor wie is kinderyoga bedoeld?

  • Kinderen tussen 6 en 11 jaar;

  • Kinderen die het leuk vinden om sportief bezig te zijn;

  • Normaal een druktemaker of een tikkeltje verlegen? Iedereen is welkom. Yoga

    Zorgt voor meer zelfwaardering, kracht, concentratie en energie

De lessen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. Wij werken met groepen van maximaal 10 kinderen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.