top of page

Inspiratie

workshop:

"Gezonde Leefstijl"

Je hoort het tegenwoordig steeds vaker, een holistische leefstijl, maar wat is het nu precies? Monique van Zenzo Yoga en Debbie van Feed For Lifestyle nemen je mee in wat een holistische leefstijl voor jou kan betekenen.

Ze scheppen helderheid in de feiten en fabels rondom voeding, beweging, ontspanning en ademhaling en geven je handvatten om meer balans en rust te vinden en tegelijkertijd je energieniveau zo hoog mogelijk te houden. 

 

Wat gaan we doen in de workshop? 

Voeding: Wat kan welke voeding, wanneer voor jouw betekenen: We bespreken de feiten en fabels rondom voeding, zoals koolhydraat-arm eten, Intermittent Fasting en veganistisch eten. Er is ruimte voor discussie en verdieping naar jouw persoonlijke behoeften. 

Beweging: Meer bewegen is altijd goed, maar hoe zit dat met sporten? Wat kun jij doen om nog fitter en sterker te worden? Welke rol kan yoga hierbij spelen? 

Ontspanning: Wat is nu eigenlijk ontspanning voor jou? En is dat dan vooral fysieke ontspanning of mentale ontspanning? Hoe is jouw balans tussen inspanning en ontspanning? Is er optimalisatie mogelijk? Welke vorm van meditatie kan iets voor jou betekenen? 

Ademhaling: Ben je bewust van wat je ademhaling met je doet? Hoe kun jij nog meer uit je ademhaling halen in bepaalde situaties en over het algemeen om je energieker te voelen en tegelijkertijd meer rust te ervaren en beter te gaan slapen? 

Op het einde nemen we je mee in een meditatie om de inzichten die jij uit de workshop hebt gehaald om te zetten in een mooie intentie voor de rest van 2020 en om sowieso even heerlijk te ontspannen. 

Wil jij weten hoe je jouw gezonde leefstijl nog verder kan optimaliseren? Schrijf je dan via fitmanager in voor de workshop.

Bekijk onze andere workshops! 

Naast deze workshops doen wij er nog veel meer! Neem een kijkje!

Alle yogastijlen

Benieuwd naar welke yogastijl het beste bij jou past? Neem een kijke bij het overzicht

bottom of page