Ying/

yang yoga

Een les waarmee je de week zowel energiek als ontspannen kunt beginnen

Tijdens de Yin yang yogales verbinden we de kwaliteiten van yin en yang, we gaan op zoek naar de bewegelijkhexid en de kracht van de yang en wisselen dit af met de yin houdingen die we langer aanhouden waardoor we meer verdiepen en blokkades kunnen opheffen.

Yin en yang zijn twee begrippen uit het Taoïsme en verwijzen naar de, wat zij noemen, belangrijkste krachten in het universum. We hebben ze allebei nodig om een gevoel van evenwicht te ervaren. De ene persoon is van nature meer yin en de ander meer yang. Yang biedt ons de kwaliteiten van de bewegelijkheid, kracht en warmte, de yin uit zich meer in stilte, zachtheid en vertraging.

De uitdaging vind je vaak ik de kant waar je je het minst thuis voelt. Toch heb je beide kanten nodig en biedt deze les je de mogelijkheid om beide kanten te verkennen.

Voor wie is Yin/Yang Yoga geschikt?

Deze les is geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Een mooie combinatie tussen ontspanning, verdiepen en kracht.

Workshops

Wij geven verschillende workshops yoga en detox gerelateerd

Bedrijfsevents

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ik wil graag handvaten geven om bewuster in het leven te kunnen staan. Deze missie uit zich in het organiseren van Yoga-weekenden aan zee. Hier aan de kust wil ik een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om even helemaal tot rust te komen. Tijdens het weekend kun je jouw batterij weer opladen en word je ervan bewust wat voeding met je doet. Dit allemaal op een prachtige locatie aan de Noord Hollandse kust.

KvK-nummer: 64419215
BTW nummer NL002085667B25
Bank nummer:NL50ABNA0472226797
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderyoga
Disclaimer
Huisregels

Telefoon: 06-55173021
info@zenzoyoga.nl
Privacy Verklaring

© 2021 by ZenZo Yoga.